Chokladsorter vi gärna använder oss av:
Felchlins Accra Lait 42%
Ursprung: Ghana. Böna: Forastero. Karaktär: Klassisk mjölkchoklad.
Innehåller sojalecitin.
Felchlins Bionda 36%
Denna blonda couverture får sin naturligt fylliga karamellsmak genom karamellisering av olika sockerarter och mjölk.
Innehåller sojalecitin.
Felchlins Caramelito 36%
Ursprung: Ghana. Böna: Forastero.
Underbar mjölkchoklad med den klassiska schweiziska mjölkkaraktären och djup, balanserad karamelliserad efterton.
Innehåller sojalecitin.
Felchlins Elvesia 68%
Ursprung: Samana, Dominikanska Republiken. Böna: Criollo/Trinitario.
Innehåller solroslecitin.
Felchlins Sao Palme 36%
Ursprung: Sao Tomé. Böna: Forastero.
Klassisk mörk choklad. Innehåller sojalecitin.
Felchlins Ambra 38%
Ursprung: Ecuador, Ghana. Böna: Forastero, Criollo-Trinitario.
Klassisk mjölkchoklad med lite starkare kakaotoner. Innehåller sojalecitin.
Felchlins Sao Palme 75%
Ursprung: Sao Tomé. Böna: Forastero.
Klassisk mörk choklad. Innehåller sojalecitin.
Felchlins Vild boliviansk 68%
Ursprung: Bolivia.
Klassisk mörk choklad. Innehåller sojalecitin.
HESSMANS PRALINER • VOLLSJÖ • 076 – 782 70 35 • INFO@HESSMANSPRALINER.SE